Asociația jucătorilor de tenis, reacție dură după verdictul din dosarul Simonei Halep. „Un sistem nedrept, care a eșuat”
March 10, 2024

Asociația jucătorilor de tenis, reacție dură după verdictul din dosarul Simonei Halep. „Un sistem nedrept, care a eșuat”

By
  • 11
  • 0

Asociația Jucătorilor Profesioniști de tenis (PTPA) a transmis un comunicat de presă prin care menționează că verdictul obținut de Simona Halep la TAS nu compensează timpul pierdut de jucătoare.

Sindicatul spune că decizia demonstrează că sistemul trebuie reformat, pentru a proteja jucătorii.

„După cum am indicat în principiile noastre, PTPA susţine ferm toate procesele jucătorilor, dreptul la apel şi accesul la un sistem antidoping corect şi logic. Decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv de a reduce suspendarea Simonei Halep de la patru ani la 9 luni subliniază nevoia unei reforme sensibile a unui sistem nedrept, care eşuează în protejarea acestor drepturi. Simona a avut deja 17 luni de suspendare provizorie şi pierderea clasamentului, a premiilor în bani, a reputaţiei, precum şi alte pagube ireparabile. Victoria ei la apel nu va compensa timpul pierdut”, se arată în comunicat.

Sindicatul a precizat că a lucrat împreună cu Simona şi cu…

Citeşte mai mult

Prev Post

O ucraineancă de 68 de ani și-a omorât soțul într-un apartament din Sectorul 6

Next Post

Turneul „Eras” al lui Taylor Swift ar trebui să stimuleze economia din Singapore cu peste 225 de milioane de dolari

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0