Turneul „Eras” al lui Taylor Swift ar trebui să stimuleze economia din Singapore cu peste 225 de milioane de dolari
March 10, 2024

Turneul „Eras” al lui Taylor Swift ar trebui să stimuleze economia din Singapore cu peste 225 de milioane de dolari

By
  • 11
  • 0

  • Turneul Eras Tour al lui Taylor Swift va aduce un impuls economic de peste 225 de milioane de dolari în Singapore.
  • Cheltuielile turiștilor străini la concertele din Singapore vor susține sectoarele de ospitalitate, alimentație și comerț.
  • Se așteaptă ca acest eveniment cultural să sprijine o relansare economică mai sustenabilă în a doua jumătate a anului în Singapore.

Se estimează că turneul „Eras” al lui Taylor Swift va impulsiona economia din Singapore cu peste 225 de milioane de dolari.

După ce va susține șase concerte în Singapore și va încheia etapa asiatică a turneului său mondial, cântăreața în vârstă de 34 de ani va adăuga între 225 și 300 de milioane de dolari la economia orașului-stat.

Spectacolele ei vor aduce beneficii pentru activitățile din domeniul ospitalității, al alimentației și băuturilor, precum și al comerțului din Singapore, potrivit economistului Han Teng Chua de la DBS Bank Ltd., conform unui raport al

Citeşte mai mult

Prev Post

Asociația jucătorilor de tenis, reacție dură după verdictul din dosarul Simonei Halep. „Un sistem nedrept, care a eșuat”

Next Post

Cum vede Nicușor Dan bilanțul mandatului său la Primăria Capitalei după trei ani și jumătate. Lista restanțelor

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0