Concurs cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Instituția a anunțat ulterior că a fost o eroare
January 6, 2023

Concurs cu probă de alergare pentru un post de șef la Ambulanța Gorj. Instituția a anunțat ulterior că a fost o eroare

By
  • 120
  • 0

Un concurs pentru un post de conducere din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj a atras atenția după ce, printre probele de concurs, a apărut și una de rezistență fizică. Mai exact, concurenții ar fi trebuit să susțină o probă de alergare. Ulterior, a fost eliminată, instituția anunțând că a fost o eroare, scrie Gazeta de Sud.

Concursul organizat pentru stabilirea șefului de la Serviciul Achiziții Publice, Administrativ, Aprovizionare din cadrul SAJ Gorj a atras atenția după ce a apărut rezistența fizică printre probele ce trebuiau trecute de către candidați.

Candidații, care trebuie să fie licențiați în domeniul economic, juridic sau tehnic, să aibă o vechime de 2 ani în specialitate și să fi obținut de două ori calificativul „Foarte bine!” în ultimii 3 ani, ar fi trebuit să dea și o probă de alergare, potrivit anunțului inițial al instituției.

S-a revenit ulterior cu o erată și proba de rezistență fizică a fost eliminată și înlocuită cu o testare a abilităților și cunoștințelor candidaților.

Prin urmare, aceștia nu vor trebui să mai susțină și o probă de testare a calităților fizice. În 16 ianuarie va avea loc proba scrisă a concursului pentru postul de șef serviciu, iar pe 19 ianuarie este programat interviul.

 

Sursa: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/concurs-cu-proba-de-alergare-pentru-un-post-de-sef-la-ambulanta-gorj-institutia-a-anuntat-ulterior-ca-a-fost-o-eroare-2206353.

Prev Post

Un sirian venit în România din Olanda a adus cu el 26 de țigări cu cannabis, pastile și 12.600 de euro ascunși în bagaj

Next Post

Un șofer de 22 de ani din Sibiu a intrat în plin într-un pieton. Bărbatul de 60 de ani a murit la spital

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0