O ucraineancă de 68 de ani și-a omorât soțul într-un apartament din Sectorul 6
March 10, 2024

O ucraineancă de 68 de ani și-a omorât soțul într-un apartament din Sectorul 6

By
  • 12
  • 0

O femeie din Ucraina, în vârstă de 68 de ani, a fost reţinută de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, după ce şi-a înjunghiat mortal soţul cu un cuţit de bucătărie în urma unui conflict spontan într-un apartament din Sectorul 6 al Capitalei.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

  • „La data de 10.03.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au pus în mişcare acţiunea penală împotriva unei inculpate (cetăţean ucrainean în vârstă de 68 de ani) cercetate pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului.
  • În data de 9.03.2024, în jurul orei 22,10, aflându-se în locuinţa comună situată într-un bloc din Sectorul 6, Bucureşti, în urma unui conflict spontan, inculpata s-a înarmat cu un cuţit de bucătărie şi l-a înjunghiat în piept pe soţul său (cetăţean ucrainean în vârstă de 71 de ani), provocându-i astfel o plagă ce a cauzat decesul…

Citeşte mai mult

Prev Post

Firea insistă cu susținerea ei pentru Primăria Capitalei. Atac virulent la adresa PNL

Next Post

Asociația jucătorilor de tenis, reacție dură după verdictul din dosarul Simonei Halep. „Un sistem nedrept, care a eșuat”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0