O companie indiană de IT face cursuri de inteligență artificială pentru toți angajații. Suma colosală pe care o investește
July 16, 2023

O companie indiană de IT face cursuri de inteligență artificială pentru toți angajații. Suma colosală pe care o investește

By
  • 50
  • 0

  • Wipro, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii software din India, vrea ca toți angajații să știe cum să folosească inteligența artificială.
  • Gigantul IT a anunțat că va cheltui 1 miliard de dolari pentru a-și îmbunătăți capacitățile de inteligență artificială în următorii trei ani și pentru a-și instrui întregul personal.
  • Companiile folosesc din ce în ce mai mult inteligența artificială pentru a susține sau a înlocui sarcinile efectuate de obicei de oameni.

Wipro, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii software din India, vrea ca toți angajații să știe cum să folosească inteligența artificială. Gigantul IT a anunțat că va cheltui 1 miliard de dolari pentru a-și îmbunătăți capacitățile de inteligență artificială în următorii trei ani, inclusiv pentru a-și instrui întregul personal, format din 250.000 de persoane din 66 de țări, în această tehnologie în plină evoluție, scrie CNN.

Wipro a declarat…

Citeşte mai mult

Prev Post

A luat premiul de MISS la gimnastică ritmică, Annaliese Drăgan

Next Post

Ce rămâne după Budăi. Legile importante care rămân moștenire viitorului ministru al Muncii

post-bars

Leave a Comment