A luat premiul de MISS la gimnastică ritmică, Annaliese Drăgan
July 15, 2023

A luat premiul de MISS la gimnastică ritmică, Annaliese Drăgan

By
  • 26
  • 0

Annaliese Drăgan una dintre surorile care au lăsat tot în California pentru a face performanță în România în gimnastica ritmică, a câștigat la Campionatul European de la Baku premiul de frumusețe.

Surorile Drăgan nu sunt doar două sportive talentate, ci și foarte frumoase! În urmă cu 5 ani fetele au plecat din Los Angeles alături de tatăl lor pentru a face performanță în România, la gimnastică ritmică.

Pe unde merg, frumusețea lor nu trece neobservată! Asta s-a întâmplat și la Europeanul de la Baku, unde Annaliese, sora cea mare(17 ani), o ocupat locul 13 la individual și a primit premiul pentru cea mai frumoasă sportivă a competiției.

A luat premiul de miss la gimnastică

„M-am bucurat foarte mult pentru premiu, m-am simțit și foarte bine că m urcat pe podium și toată sala a aplaudat”, a spus Annaliese Drăgan, componentă a lotului național de senioare de gimnastică ritmică a României.

A refuzat ofertele de modelling! De-a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Bayern Munchen, mesaj pentru Tottenham în privința lui Harry Kane

Next Post

O companie indiană de IT face cursuri de inteligență artificială pentru toți angajații. Suma colosală pe care o investește

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0