Bayern Munchen, mesaj pentru Tottenham în privința lui Harry Kane
July 15, 2023

Bayern Munchen, mesaj pentru Tottenham în privința lui Harry Kane

By
  • 27
  • 0

Harry Kane încearcă să forțeze plecarea de la Tottenham Hotspur în această vară, iar principala variantă a căpitanului echipei naționale de fotbal a Angliei este Bayern Munchen.

Harry KaneFoto: Oli SCARFF / AFP / Profimedia

Uli Hoeness confirmă interesul lui Bayern pentru Harry Kane

Bayern Munchen este în căutare de atacant în această perioadă de transferuri, iar Harry Kane este principala țintă a bavarezilor.

Campioana Germaniei a trimis deja două oferte către Tottenham pentru vârful englez, cea mai importantă reprezentând 80 de milioane de euro, plus bonusuri de performanță.

Ambele oferte au fost refuzate de formația din Premier League, iar mai nou, Paris Saint Germain a intrat pe fir. Campioana din Ligue 1 este dispusă să ofere cei 100 de milioane de euro ceruți de Tottenham, plus un salariu mai bun pentru atacantul cu peste 200 de goluri în Premier League.

Uli Hoeness, președintele de imagine al celor de la Bayern Munchen, a transmis un…

Citeşte mai mult

Prev Post

PSD propune declararea zilei de 15 iulie drept Ziua mărcii poștale românești. Cazanciuc: A fost un reper solid al patrimoniului

Next Post

A luat premiul de MISS la gimnastică ritmică, Annaliese Drăgan

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0