Tu faci echipa FCSB all-time! Cei mai buni 22 de fotbaliști roș-albaștri din cei 22 de ani cu Gigi Becali! Patronul-antrenor alege în fiecare etapă!
February 29, 2024

Tu faci echipa FCSB all-time! Cei mai buni 22 de fotbaliști roș-albaștri din cei 22 de ani cu Gigi Becali! Patronul-antrenor alege în fiecare etapă!

By
  • 13
  • 0

Tu faci echipa FCSB all-time! Cum funcționează?

Mecanismul e foarte simplu. După ce am clasificat toți fotbaliștii roș-albaștri din 2003 până azi, ne-am dat seama că sistemul de joc optim pentru echipa FCSB all-time trebuie să fie un 4-2-3-1 în care jucătorul din spatele atacantului central este, de fapt, un al doilea vârf. Așa s-a scris istoria, prin fotbaliștii utilizați preponderent care s-au remarcat, așa o vom continua împreună!

Din cele 7 propuneri ProSport pentru fiecare post, vei putea vota doar una. Timp de aproximativ două zile, de la publicarea acestora în materiale dedicate, până la contorizarea voturilor. Funcție de opțiunile suporterilor, cel mai votat fotbalist va deveni titular în echipa FCSB all-time, iar al doilea cel mai votat, rezervă. Un lot de 22 de fotbaliști, cu 11 titulari și 11 rezerve, așadar.

Firește, în nominalizarea celor 7 opțiuni, la fel ca și în votul ulterior al suporterilor, se naște o întrebare: ce…

Citeşte mai mult

Prev Post

Adrian Cioroianu, un nou atac la Emilia Șercan: „Dacă demonstrez că dvs mințiți ca o gazetă bolșevică…”

Next Post

Numărul de autorizații de construire este în scădere

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0