Adrian Cioroianu, un nou atac la Emilia Șercan: „Dacă demonstrez că dvs mințiți ca o gazetă bolșevică…”
February 29, 2024

Adrian Cioroianu, un nou atac la Emilia Șercan: „Dacă demonstrez că dvs mințiți ca o gazetă bolșevică…”

By
  • 15
  • 0

Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale, a continuat să o atace joi seară pe Emilia Șercan pe pagina sa de Facebook după ce jurnalista a reclamat că în sălile instituției cititorii sunt nevoiți să stea cu gecile pe ei, la temperaturi de 16,6 grade.

Adrian CioroianuFoto: Agerpres

Cioroianu o jignește pe Șercan și o acuză că a mințit în legătură cu cele scrise despre situația de la Biblioteca Națională.

„Mesaj pentru o doamnă care pare a-și fi găsit, în fine, menirea: Emilia Șercan tot ia temperatura pe holurile Bibliotecii Naționale, cu un termometru de cameră. Nu vreau să par neelegant, dar aș avea o replică, în virtutea libertății de exprimare și în registrul umorului oltenesc, că tot e azi ziua marelui Marin Sorescu: doamnă, nu cumva v-ar ajuta mai mult un termometru la subraț?!”. își începe atacul Cioroianu.

Acesta îi propune jurnalistei să facă împreună o conferință în care să-și expună pe rând…

Citeşte mai mult

Prev Post

Un posibil candidat comun al PNL și PSD pentru Primăria Capitalei. Când vor avea loc negocierile, potrivit lui Nicolae Ciucă

Next Post

Tu faci echipa FCSB all-time! Cei mai buni 22 de fotbaliști roș-albaștri din cei 22 de ani cu Gigi Becali! Patronul-antrenor alege în fiecare etapă!

post-bars

Leave a Comment