Ziua și scandalul în Partidul SOS, condus de Diana Șoșoacă. Silvestru, soțul senatoarei, exclus oficial din formațiune: „Mi-e scârbă”
February 25, 2024

Ziua și scandalul în Partidul SOS, condus de Diana Șoșoacă. Silvestru, soțul senatoarei, exclus oficial din formațiune: „Mi-e scârbă”

By
  • 17
  • 0

Dumitru Silvestru-Șoșoacă, soțul senatoarei Diana Șoșoacă, a fost exclus sâmbătă din partidul SOS România, condus de soția sa. Într-o reacție la hotărârea, fostul prim-vicepreședinte al formațiuniilasează o serie de acuzații la adresa senatoarei și vorbește de agresivitate acesteia.

Silvestru Șoșoacă, despre relația cu soția sa: De doi ani o duc rău de tot cu ea Foto: Arhivă

Potrivit unui comunicat publicat, duminică dimineața, pe Facebook, de SOS România, Comitetul Național al Partidului, întrunit la solicitarea organizațiilor județene în plenară extraordinară în data de 24.02.2024, la București, a decis:

1.Excluderea din partid a următorilor: Dumitru-Silvestru Șoșoacă (prim-vicepreședinte), Mihai Rapcea (vicepreședinte), Vasile Tivadar, Adrian Pinoșanu și Mustăciosu Silviana. În cazul excluderii lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă, au fost 43 de voturi pentru și două abțineri, senatorul Diana Iovanovici…

Citeşte mai mult

Prev Post

Bucureștiul, pe locul 6 în Europa, cu 80 de cafenele de specialitate.

Next Post

IPS Teodosie continuă disputa cu Vasile Bănescu. Arhiepiscopia Tomisului îi cere socoteală că a modificat pe Facebook un text din biblie

post-bars

Leave a Comment