S-a întors roata. PSD ia fața PNL. Vizibilitatea miniștrilor, dominată de demnitari social-democrați în luna ianuarie
February 16, 2024

S-a întors roata. PSD ia fața PNL. Vizibilitatea miniștrilor, dominată de demnitari social-democrați în luna ianuarie

By
  • 15
  • 0

Topul vizibilității miniștrilor din Guvernul Ciolacu în mass media este dominat de social-democrați, pe primul loc în luna ianuarie fiind ministrul Agriculturii, Florin Barbu, în timp ce primul demnitar liberal este doar pe locul al treilea.

Miniștrii PSD au fost mai prezenții în mass media în luna ianuarie FOTO Guvernul României

În perioada monitorizată de mediaTRUST, între 1 și 31 ianuarie 2024, miniștrii PSD au obținut cel mai mare număr de mențiuni în mass-media, înregistrând un total de 30.210 de materiale jurnalistice. În schimb, miniștrii PNL au fost menționați în 26.511 materiale în mass-media.

Clasamentul general al celor mai mediatizați miniștri în prima lună a anului 2024 este deschis de Florin Barbu, ministrul Agriculturii. Demnitarul a fost menționat în 9.073 de materiale în presa din țară. Momentul de vârf al expunerii mediatice a fost atins pe 15 ianuarie, pe fondul protestelor fermierilor și transportatorilor….

Citeşte mai mult

Prev Post

Andrei Filimon, antrenorul echipei masculine de tenis de masă, are o supersitiție

Next Post

Hamas afirmă că ostaticii din Gaza „se luptă pentru viața lor”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0