Hamas afirmă că ostaticii din Gaza „se luptă pentru viața lor”
February 16, 2024

Hamas afirmă că ostaticii din Gaza „se luptă pentru viața lor”

By
  • 14
  • 0

Ostaticii din Fâșia Gaza „luptă pentru viața lor”, deoarece sunt expuși la aceeași „suferință” ca și populația din teritoriul palestinian bombardat, a declarat vineri aripa armată a Hamas, potrivit AFP.

Manifestație la Tel Aviv pentru eliberarea ostaticilor din GazaFoto: GIL COHEN-MAGEN / AFP / Profimedia

„Prizonierii răniți și bolnavi ai inamicului se află într-o situație foarte dificilă și luptă pentru viața lor, iar acest lucru nu este surprinzător, deoarece tot ceea ce suferă poporul nostru – fie că este vorba de foame, sete sau lipsa medicamentelor – suferă și ei”, a declarat Abu Obeida, purtătorul de cuvânt al brigăzilor al-Qassam, aripa armată a Hamas.

„Întotdeauna încercăm să păstrăm prizonierii inamici (într-un loc sigur) prin toate mijloacele posibile și am avertizat deja de zeci de ori asupra riscurilor la care sunt expuși (…) dar timpul se scurge”, a adăugat el.

Aceste declarații survin după…

Citeşte mai mult

Prev Post

S-a întors roata. PSD ia fața PNL. Vizibilitatea miniștrilor, dominată de demnitari social-democrați în luna ianuarie

Next Post

Halep dă în judecată firma canadiană care a produs suplimentul nutritiv contaminat. Suma uriașă cerută ca daune de sportiva din România

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0