Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit că visul său e medalia olimpică
January 5, 2024

Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit că visul său e medalia olimpică

By
  • 19
  • 0

Lăcrămioara Perijoc a anunțat în podcastul Drumul către Medalii că cel mai mare vis al său e să devină campioană olimpică la Jocurile Olimpice Paris 2024.

Ea s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024 anul trecut, când a câștigat medalia de argint la categria 54 de kilograme la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska.

Perijoc are în palmares și titlul de campioană europeană, în 2019, dar şi titlul de vicecampioană mondială, obținut în 2022.

Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit care e visul său

„Cel mai mare vis al meu este să fiu campioană olimpică. La anul, ca să fie prima medalie olimpică pentru România, iar apoi să fiu un om care… un model sau nu neapărat un model, ci pur şi simplu să am impact în vieţile oamenilor într-un mod pozitiv. Aş vrea să îndrum sportivii sau tinerii să facă ceea ce le place şi, nu ştiu, să-şi urmeze aşa calea, să le insufle acea bucurie, acea dorinţă de a face lucrurile. Nu doar să faci…

Citeşte mai mult

Prev Post

Jucătorul FCSB-ului așteptat să se dueleze cu Lionel Messi în Major League Soccer

Next Post

Ludovic Orban, despre fotografia în care apărea consumând alcool: „Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0