Ludovic Orban, despre fotografia în care apărea consumând alcool: „Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”
January 5, 2024

Ludovic Orban, despre fotografia în care apărea consumând alcool: „Eu beau apă plată, fresh sau limonadă şi mai ales ristretto”

By
  • 22
  • 0

Fostul premier Ludovic Orban, actualul președinte al Partidului Forța Dreptei, a declarat în cadrul unei emisiuni televizate că nu consumă alcool pentru că se simte rău. El a respins drept ”minciună” afirmațiile în acest sens. 

Fotografia a fost surprinsă de un coleg de partid. Sursa foto: arhivă

Declarația a venit în contextul unei discuții despre o fotografie care a circulat în perioada pandemiei surprinsă la ziua lui de naștere, eveniment organizat la Palatul Victoria, scrie News.ro. Ludovic Orban a spus că ştie cine este persoana care a surprins imaginea și că nu el era personajul vizat, ci ministrul Aurescu.

”Aş prefera să nu spun, ştiu cine este persoana. Nu mi-a recunoscut nici acum. Evident că era coleg cu mine de partid. Nu a difuzat-o în mod intenţionat ca să îmi facă mie rău, ci a difuzat-o către o persoană ca să se dea mare cu cine stă la masă, dar acolo, personajul principal, pentru persoana căreia i-a dat…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lăcrămioara Perijoc a dezvăluit că visul său e medalia olimpică

Next Post

Cum se mișcă bursele în 2024? Cele mai importante direcții pentru economie

post-bars

Leave a Comment