Mesaje de Revelion 2024. Urări de Revelion și Anul Nou 2024 care-i vor bucura pe cei dragi
December 31, 2023

Mesaje de Revelion 2024. Urări de Revelion și Anul Nou 2024 care-i vor bucura pe cei dragi

By
  • 24
  • 0

Revelionul 2024 și Anul Nou se apropie cu pași repezi și sunt momentele în care cei dragi, familie sau prieteni, trebuie să știe că te gândești la ei. După un alt an cu bune și cu rele, speranța trebuie să rămână vie. Poți să contribui și tu un pic la acest lucru, iar transmiterea de mesaje de Revelion 2024 și Urările de Anul Nou 2024 nu pot decât să le facă o bucurie celor dragi.

Revelion si Anul Nou Foto: Ales Utouka / Alamy / Alamy / Profimedia

Dacă imaginația vă e pusă la încercare, iată mai jos câteva idei de mesaje și urări care pot fi trimise de Revelion 2024 și de Anul Nou 2024:

Mesaje de Revelion pentru familie

Lasă 2023 în urmă, cu tot ce a fost, bune și rele. Vine 2024 în care sper să ai parte numai de împliniri, sănătate și oameni buni în jurul tău. La multi ani 2024!

Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să îți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!

Citeşte mai mult

Prev Post

Jack Grealish a fost jefuit în timpul meciului cu Everton. Hoții i-au furat din casă bijuterii și ceasuri de un milion de lire

Next Post

Ciucă, în mesajul de Anul Nou: Un 2024 în care „primează iubirea de țară”, pentru „democrație și pentru valorile europene”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0