Ciucă, în mesajul de Anul Nou: Un 2024 în care „primează iubirea de țară”, pentru „democrație și pentru valorile europene”
December 31, 2023

Ciucă, în mesajul de Anul Nou: Un 2024 în care „primează iubirea de țară”, pentru „democrație și pentru valorile europene”

By
  • 26
  • 0

Președintele Senatului și al PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, în mesajul cu ocazia Anului Nou, faptul că în 2024 va trebui să fie urmărită dezvoltarea țării, fiind continuată promovarea valorilor europene și a celor democratice, aluzie la lupta dusă contra curentelor extremiste.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă FOTO Inquam Photos

Ne aflăm, împreună, în fața unei noi etape, a unui nou an, pe care avem datoria să-l transformăm în punct de plecare pentru un viitor al dezvoltării. Un viitor în care primează iubirea de țară și un respect profund pentru istoria și tradițiile noastre, pentru democrație și pentru valorile europene și în care tot ceea ce facem e cu gândul la copiii noștri și la noile generații”, a afirmat Nicolae Ciucă, în mesajul pentru anul 2024.

Acestora avem datoria să le lăsăm o Românie mai bună, mai dezvoltată și mai sigură. Vă doresc un an nou plin de realizări și bucurii….

Citeşte mai mult

Prev Post

Mesaje de Revelion 2024. Urări de Revelion și Anul Nou 2024 care-i vor bucura pe cei dragi

Next Post

Industriașii austrieci salută anunțul privind Schengen: „România şi Bulgaria sunt parteneri economici importanţi”

post-bars

Leave a Comment