Iranul anunţă moartea unui şef al Gardienilor revoluţiei într-un atac israelian în Siria
December 26, 2023

Iranul anunţă moartea unui şef al Gardienilor revoluţiei într-un atac israelian în Siria

By
  • 9
  • 0

Gardienii revoluţiei, armata ideologică a Iranului, au anunţat luni moartea unuia dintre comandanţii săi într-un atac israelian în Siria, promiţând să răzbune asasinarea acestuia, transmite France Presse.

Razi MousaviFoto: Tasnim News Agency / Zuma Press / Profimedia

”Generalul de brigadă Razi Mousavi, unul dintre cei mai importanţi consilieri ai Gardienilor în Siria, a fost ucis” într-un ”atac al regimului sionist efectuat în urmă cu câteva ore”, anunţă Gardienii revoluţiei într-un comunicat, conform Agerpres.

Aceştia l-au prezentat pe generalul Mousavi ca fiind ”liderul logistic al axei rezistenţei” (grupuri armate care luptă împotriva Israelului, n.r.) în Siria.

Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), cu sediul la Londra, care are o reţea extinsă de surse în Siria, a raportat luni lovituri israeliene asupra poziţiilor folosite de grupurile iraniene şi Hezbollah din Liban în cartierul Sayyida Zeinab.

Israelul…

Citeşte mai mult

Prev Post

IMAGINI ÎN PREMIERĂ | Ianis Hagi & frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun, cu Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep

Next Post

Lucian Romașcanu: „Parlamentul României, prizonier al nesimțirii”

post-bars

Leave a Comment