IMAGINI ÎN PREMIERĂ | Ianis Hagi & frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun, cu Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep
December 26, 2023

IMAGINI ÎN PREMIERĂ | Ianis Hagi & frumoasa Elena, cununie cu 400 de invitați de Crăciun, cu Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep

By
  • 13
  • 0

Ianis Hagi și aleasa inimii lui, Elena, își sărbătoresc cununia, alături de familie și prieteni. De la petrecerea cu peste 400 de invitați nu aveau cum să lipsească Gigi Becali, Gică Popescu și părinții Simonei Halep.

Ianis Hagi și iubita sa, Elena Tănase, au decis să-și amintească pentru totdeauna Crăciunul din 2023. Cei doi îndrăgostiți și-au organizat petrecerea de cununie civilă, la restaurantul Fratelli, din Capitală, scrie ProSport.

„Regele”, la papion

De la fastuosul eveniment nu a lipsit Gică Hagi. „Regele” a coborât dintr-un BMW X5, alături de soția și fiica sa, Kira. Sora mai mare a lui Ianis s-a născută pe 27 martie în 1996, la Barcelona, a copilărit în Turcia și este o pasionată de artă.

Gică Hagi a furat toate privirile la petrecerea de logodnă a fiului său. „Regele” a apărut la petrecere îmbrăcat într-un costum de ceremonie de culoare neagră pe care l-a asortat cu un papion.

Ianis Hagi (24 de ani) a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Guvernul decide punțile bugetare din 2024. Care sunt cele trei zile libere în plus

Next Post

Iranul anunţă moartea unui şef al Gardienilor revoluţiei într-un atac israelian în Siria

post-bars

Leave a Comment