Un senator PNL a demisionat din partid și trece la AUR: PNL nu știe să își trateze oamenii
September 5, 2023

Un senator PNL a demisionat din partid și trece la AUR: PNL nu știe să își trateze oamenii

By
  • 10
  • 0

Senatorul Vasilică Potecă a anunțat marți că demisionează din PNL, după 20 de ani în care a făcut parte din partid. Parlamentarul a precizat că va activa în grupul AUR.

Senatul Vasilică Potecă a demisionat din PNL FOTO: Inquam Photos

„Sunt astăzi aici pentru un lucru care, după 20 de ani de PNL, nu m-am gândit că o să-l anunţ. În urma demisiei mele din PNL sunt obligat, pentru ca aşa e procedura, să anunţ dezafilierea mea de la grupul PNL, cu o mare durere în suflet. Sunt nişte colegi minunaţi de care sunt ataşat profund. Dacă PNL nu ştie să îşi trateze oamenii, aceştia se duc. De astăzi, cu mulţumirile exprese adresate preşedintelui partidului şi domnului Claudiu Târziu, voi fi afiliat grupului AUR”, a explicat Vasilică Potecă, potrivit Agerpres.

Liderul de grup al senatorilor PNL nu a dorit să comenteze afirmațiile făcute de fostul coleg, însă i-a mulțumit acestuia pentru activitatea desfășurată în…

Citeşte mai mult

Prev Post

Noul an școlar aduce pe eMAG o ofertă de peste 420.000 de articole pentru școală la prețuri mai mici decât anul trecut și noi tehnologii pentru copiii din România

Next Post

fanatik.ro: Cum poate fi reglementată confiscarea mașinilor șoferilor băuți sau drogați. „Nu mai sunt un mijloc de transport, ci o armă”

post-bars

Leave a Comment