fanatik.ro: Cum poate fi reglementată confiscarea mașinilor șoferilor băuți sau drogați. „Nu mai sunt un mijloc de transport, ci o armă”
September 5, 2023

fanatik.ro: Cum poate fi reglementată confiscarea mașinilor șoferilor băuți sau drogați. „Nu mai sunt un mijloc de transport, ci o armă”

By
  • 44
  • 0

​​Doar în ultimul weekend, două accidente grave, cel de la Popești-Leordeni și cel de la Mărunţei, Olot, provocate de șoferi aflați sub influența drogurilor, au dus la decesul a două persoane. Alte câteva cazuri, cum a fost cel al fiului manelistului Nicolae Guță, din fericire, nu s-au soldat cu victime, fiind vorba doar de șoferi prinși conducând sub influența drogurilor. După tragedia din 2 Mai, care a șocat întreaga societate și prin lipsa de reacție a Poliției, autoritățile vor să vină cu o nouă măsură dură pentru a stopa acest fenomen: confiscarea autoturismelor persoanelor prinse băute sau drogate la volan.

Cum poate fi reglementată confiscarea mașinilor șoferilor băuți sau drogațiFoto: Colaj fanatik.ro

Premierul Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă că susține introducerea acestei sancțiuni dure pentru șoferii prinși băuți sau drogați la volan. În plus, acesta a spus că este de acord și cu suspendarea dreptului de a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Un senator PNL a demisionat din partid și trece la AUR: PNL nu știe să își trateze oamenii

Next Post

Nicușor Stanciu, înainte de România-Israel

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0