Champions League: Aris Limassol vs. Rakow Czestochowa – Doi români spre play-off
August 15, 2023

Champions League: Aris Limassol vs. Rakow Czestochowa – Doi români spre play-off

By
  • 46
  • 0

Aris Limassol – Rakow Czestochowa, meci contând pentru manşa a doua a turului al treilea preliminar din Liga Campionilor, este programat marţi, 15 august, de la ora 20:00, pe Alphamega Stadium din Kolossi, şi va fi transmis în direct de site-ul superbet.ro (live stream).

Minge de fotbalFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Aris Limassol încearcă să dea lovitura competiţiei în “dubla” cu Rakow Czestochowa, echipă care porneşte ca favorită după victoria din tur, de pe teren propriu, cu 2-1 (Kocherhin 7, Piasecki 73p, respectiv, Mayambela 88).

Aris Limassol a câştigat în premieră campionatul din Cipru la finalul sezonului trecut, după ce a terminat pe locul 1 la finalul play-off-ului, deşi încheiase sezonul regulat pe locul 3, la şase puncte în urma liderului Apoel Nicosia şi la patru puncte în urma lui AEL Larnaca.

De altfel, aceasta este abia a doua participare din istorie în cupele europene, după cea din stagiunea precedentă, din preliminariile…

Citeşte mai mult

Prev Post

Noi declarații controversate făcute de un oficial maghiar: „Cluj-Napoca nu se poate separa de personalitățile istorice maghiare și maghiari”

Next Post

Programul de investiții „Anghel Saligny“: mulți bani pe hârtie, puțini în conturi

post-bars

Leave a Comment