Elon Musk: Vom plăti avocații celor care au probleme cu angajatorii din cauza postărilor pe platforma X
August 7, 2023

Elon Musk: Vom plăti avocații celor care au probleme cu angajatorii din cauza postărilor pe platforma X

By
  • 29
  • 0

Elon Musk a spus că platforma sa de socializare X va plăti costurile legale şi va da în judecată în numele persoanelor care au fost tratate nedrept de către angajatori pentru că au postat sau au apreciat ceva pe reţeaua cunoscută anterior sub numele de Twitter, transmite Reuters.

Elon MuskFoto: JLPPA / Bestimage / Profimedia

„Dacă aţi fost tratat incorect de angajator din cauza postării sau pentru că aţi apreciat ceva pe această platformă, vă vom finanţa factura legală”, a spus Musk într-o postare pe X de sâmbătă seara, adăugând că nu vor exista limite pentru finanţarea facturilor.

„Şi nu vom da doar în judecată, va fi extrem de zgomotos şi vom urmări şi consiliile de administraţie ale companiilor”, a spus Musk mai târziu, ca răspuns la o postare despre faptul că nimic nu va schimba comportamentul în SUA mai repede decât o ameninţare cu o acţiune în justiţie.

La sfârşitul lunii trecute, Musk a spus că utilizatorii…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ciolacu anunță sesiune parlamentară extraordinară săptămâna viitoare pentru pensiile speciale. Ce îi cere ministrului Justiției

Next Post

Guvernul vrea taxe noi. Negru pe alb, nu stă prost la colectare, ci la cheltuieli. Poți fi sigur că va respecta restructurarea administrației?

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0