Marketa Vondrousova intră în istoria Wimbledon după titlul câștigat
July 15, 2023

Marketa Vondrousova intră în istoria Wimbledon după titlul câștigat

By
  • 17
  • 0

Marketa Vondrousova (Cehia, 24 de ani) a câștigat titlul la Wimbledon, după o finală disputată în compania lui Ons Jabeur (Tunsia, 28 de ani), cu scorul de 6-4, 6-4. Pentru Vondrousova este primul titlu de Grand Slam, în vreme ce pentru Jabeur este a treia finală de Grand Slam pierdută, după edițiile din 2022 ale US Open și Wimbledon.

  • Finala masculină de la Wimbledon, Carlos Alcaraz – Novak Djokovic, va avea loc duminică, 16 iulie, începând cu ora 16:00

Odată cu acest uriaș succes, Marketa Vondrousova a devenit prima jucătoare din Era Open care se impune pe iarba londoneză fără a fi cap de serie și va urca în Top 10 WTA începând de luni.

Jabeur nu a reușit să-și îndeplinească visul

Jabeur a început partida mult mai bine și părea că va câștiga primul set fără mari probleme, însă ceva s-a rupt în jocul tunisiencei la mijlocul actului.

Favorita finalei a ajuns rapid la 2-0, dar imediat s-a văzut egalată. Jabeur a făcut din nou…

Citeşte mai mult

Prev Post

Primăria Constanța renunță la logo-ul Mamaia: „Stațiunea nu poate avea un brand turistic similar cu un complex rezidenţial din Spania”

Next Post

PSD propune declararea zilei de 15 iulie drept Ziua mărcii poștale românești. Cazanciuc: A fost un reper solid al patrimoniului

post-bars

Leave a Comment