FCSB l-a luat în cantonament pe ”Messi de România”. Puștiul de 15 ani se află în vizorul Barcelonei
January 8, 2023

FCSB l-a luat în cantonament pe ”Messi de România”. Puștiul de 15 ani se află în vizorul Barcelonei

By
  • 121
  • 0

FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya (Turcia), duminică dimineața, unde va urma să susțină două partide pregătire: cu Pogon Szczecin (15 ianuarie) și Rakow Czestochowa (16 ianuarie).

Mihai Pintilii a convocat pentru acest stagiu de pregătire 28 de jucători, printre care și un mijlocaș de 15 ani, considerat unul dintre cei mai talentați tineri jucători români ai generației sale.

”Messi de România” merge cu FCSB în cantonamentul din Antalya

Poate cea mai surprinzătoare ”convocare” a ”roș-albaștrilor” este cea a mijlocașului David Popa, în vârstă de doar 15 ani.

Originar din Luduș, tânărul fotbalist a ajuns la FCSB în toamna lui 2018. Gigi Becali a plătit doar 20.000 de euro celor de la Luceafărul Cluj, în schimbul jucătorului supranumit ”Messi de România” datorită tehnicității sale ieșite din comun, anunță fanatik.ro.

Înainte de a ajunge la FCSB, Gică Hagi a încercat să-l aducă la Academia sa, însă, atunci, Luceafărul Cluj a solicitat 30.000 de euro în schimbul fotbalistului. O sumă mare pentru un jucător de nici 11 ani.

Impresarul Florin Vulturar l-a ajutat pe David Popa să se transfere de la Luceafărul Cluj la FCSB în 2018. După câteva discuții, nepotul lui Gigi Becali, Vasile Geambazi, a convins familia jucătorului să se mute la București și să uite de interesul formațiilor importante ale Europei, din Spania, Germania și Italia. Printre ele se număra și Barcelona.

  • La patru ani distanță, David Popa merge în primul său cantonament alături de echipa de seniori.

Lotul FCSB-ului pentru cantonamentul din Turcia

  • Portari: Ștefan Târnovanu, Andrei Vlad, Alexandru Maxim
  • Fundași: Valentin Crețu, Alexandru Pantea, Denis Haruț, Joyskim Dawa, Luca Ciobanu, Sorin Șerban, Risto Radunovic, Joonas Tamm, Ovidiu Popescu, Iulian Cristea
  • Mijlocași: Adrian Șut, Boban Nikolov, Malcom Edjouma, Darius Olaru, Răzvan Oaidă, Vlad Tudor, Daniel Toma, David Popa, Eduard Radaslavescu
  • Atacanți: Andrei Cordea, Andrea Compagno, Octavian Popescu, David Miculescu, Florinel Coman, Billel Omrani

 

Sursa: https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/fcsb-l-a-luat-in-cantonament-pe-messi-de-romania-pustiul-de-15-ani-se-afla-in-vizorul-barcelonei-2149347.

Prev Post

Prima reacție a lui Mick Schumacher după ce a semnat cu Mercedes, rivala echipei care l-a format

Next Post

​ANAF: PDF-urile inteligente pot fi utilizate, de duminică, numai pe sisteme de operare aflate în suport la producător

post-bars

Leave a Comment