​ANAF: PDF-urile inteligente pot fi utilizate, de duminică, numai pe sisteme de operare aflate în suport la producător
January 8, 2023

​ANAF: PDF-urile inteligente pot fi utilizate, de duminică, numai pe sisteme de operare aflate în suport la producător

By
  • 79
  • 0

Aplicațiile puse la dispoziția contribuabililor (pdf-urile inteligente) vor putea fi utilizate numai pe sisteme de operare aflate în suport la producător și cu toate update-urile la zi, începând de duminică, anunță ANAF.

“Cu scopul de a mări gradul de rezilienţă şi de a asigura securitatea resurselor şi a sistemelor informatice, la nivel global au fost actualizate procedurile și politicile de securitate”, spune ANAF.

În acest scop, spune instituția, pentru a nu afecta procesul de digitalizare a Ministerului Finanțelor (ANAF) și pentru a urma standardele înalte de securitate stabilite la nivel mondial, “vă informăm că începând cu 8.01.2023 aplicațiile puse la dispoziția contribuabililor (pdf-urile inteligente) vor putea fi utilizate numai pe sisteme de operare aflate in suport la producător și cu toate update-urile la zi”.

 

Sursa: https://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-26008893-anaf-pdf-urile-inteligente-pot-utilizate-duminica-numai-sisteme-operare-aflate-suport-producator.htm.

Prev Post

FCSB l-a luat în cantonament pe ”Messi de România”. Puștiul de 15 ani se află în vizorul Barcelonei

Next Post

Absorbția fondurilor europene: România în 16 ani de UE – câți bani am primit și câți am plătit. Top programe românești, pe ministere

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0