Se pregătește la Las Vegas pentru aurul de la Europene. A bătut la Naționalele de la București un record vechi de 38 de ani
June 19, 2024

Se pregătește la Las Vegas pentru aurul de la Europene. A bătut la Naționalele de la București un record vechi de 38 de ani

By
  • 4
  • 0

La doar 18 ani, Rebecca Diaconescu, una dintre marile speranțe ale înotului românesc, a făcut o schimbare importantă în carieră. Ea este antrenată acum de americanul Ron Aitken, care are în palmares 5 medalii olimpice cu sportivii săi, dintre care două de aur. Iar primele rezultate au început să se arate.

Născută în SUA, Rebecca pregătește acasă, în Las Vegas, alături de noul antrenor, participarea la Campionatele Europene de juniori de la Vilnius, din perioada 2-7 iulie. Iar rezultatele s-au văzut, la București, la Campionatele Naționale de Natație, Rebecca reușind să bată un record național vechi de 38 de ani, la 100 m liber.

„Noul meu antrenor este Ron Aitken de la Sandpipers of Nevada. Vrem să facem cât mai bine împreună, timpii să fie cât mai buni pentru mine, să fie recorduri de-ale mele”, a declarat Rebecca Diaconescu, componentă a lotului national de natație.

Se pregătește la Las Vegas pentru AURUL de la Europene. A bătut…

Citeşte mai mult

Prev Post

Nvidia devine cea mai valoroasă companie publică din lume

Next Post

Un nou submarin plănuiește propria călătorie spre epava Titanicului

post-bars

Leave a Comment