Cât plătești pentru Jocurile Olimpice?
May 4, 2024

Cât plătești pentru Jocurile Olimpice?

By
  • 7
  • 0

  • GR8 Experience vinde pachete olimpice despre care susține că includ bilete la 14 evenimente, cum ar fi finala masculină de 100 de metri și ceremonia de deschidere, pentru 381.600 de dolari.
  • Barnabas Carrega, directorul executiv al GR8 Experience, a declarat că firma sa le oferă celor foarte bogați „acces care nu este disponibil publicului, inclusiv timp cu sportivii”.
  • Carrega a declarat că este „foarte selectiv” în ceea ce privește sportivii cu care lucrează compania sa și a spus că unii ar putea să nu ofere experiența pe care o caută clienții.

Super-bogații din întreaga lume cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete „ultra-exclusive” pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024, despre care promotorii susțin că includ întâlniri cu sportivii, acces la satul sportivilor și „șansa de a lua parte la ceremonia de deschidere”, scrie The Guardian.

GR8 Experience, o „agenție internațională de experiențe” deținută în parte de managerul…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gică Hagi, COȘMAR pe banca Farului după ce a luat 4 goluri acasă

Next Post

Spargeri spectaculoase la seifurile de bănci din Gaza, s-au furat zeci de milioane de euro / Hamas ar fi și ea implicată

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0