Un Rolex 4113 a bătut toate recordurile stabilite anterior
April 24, 2024

Un Rolex 4113 a bătut toate recordurile stabilite anterior

By
  • 12
  • 0

  • Modelul 4113 este un Rolex neobişnuit şi se crede că este singurul cronograf rattrapante creat de producătorul elveţian de ceasuri cu sediul la Geneva.
  • Ceasul are un diametru al carcasei de 44 de milimetri, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari ceasuri pe care Rolex le-a produs vreodată.
  • Se știe că există doar nouă Spit-Seconds și foarte puține sunt în stare bună.

Un Rolex 4113 s-a vândut cu 3,5 milioane de dolari în cadrul unei licitaţi organizate la Monaco, şi a doborât toate recordurile stabilite anterior pentru acest model. Ceasul a fost produs pentru prima oară în 1942, fiind fabricate doar 12 bucăţi, din care doar nouă mai există, scrie Bloomberg.

Modelul 4113 este un Rolex neobişnuit şi se crede că este singurul cronograf rattrapante creat de producătorul elveţian de ceasuri cu sediul la Geneva. Ceasul are un diametru al carcasei de 44 de milimetri, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari ceasuri pe care Rolex le-a produs vreodată.

Se știe…

Citeşte mai mult

Prev Post

Veste proastă pentru naționala României. Olimpiu Moruțan s-a accidentat și ratează EURO 2024

Next Post

Ciolacu: Locul lui Piedone, la Sectorul 5. Eu am transmis un mesaj

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0