Adrian Mititelu, despre zvonul conform căruia fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Doamne, ce aberații!”
April 21, 2024

Adrian Mititelu, despre zvonul conform căruia fiul său ar fi pierdut 1.000.000 de euro la ruletă: „Doamne, ce aberații!”

By
  • 8
  • 0

Imediat ce s-a aflat că fiul lui Adrian Mititelu a fost internat în spital în urma unei intoxicații cu antidepresive, au apărut și primele zvonuri legate de cele întâmplate. În Craiova se vorbește că Adiță Mititelu ar fi luat medicamente pentru că ar fi pierdut o sumă colosală la ruletă, respectiv 1.000.000 de euro. Tatăl său a infirmat însă categoric aceste zvonuri.

Probleme mari în familia lui Adrian Mititelu după meciul cu Dinamo, în care formația din Bănie a egalat în prelungiri. Fiul său, Adiță, s-a supărat atât de tare în urma egalului de sâmbătă, încât a simțit nevoia să ia niște calmante. Tânărul a abuzat însă de medicamentele care ar fi trebuit să îl liniștească și a ajuns la spital, unde se află internat în acest moment.

Mititelu jr. a clacat psihic din cauza stresului cauzat de fotbal și a luat prea multe antidepresive: s-a intoxicat și a fost dus de urgență la spital, conform surselor ProSport.

Adrian…

Citeşte mai mult

Prev Post

Sondaj: Nicușor Dan ar câștiga un nou mandat, cu 46,1%. Este urmat de Piedone, cu 41,1%. Cîrstoiu abia ar trece de 10%

Next Post

Creșterea productivității în SUA este mai mare decât în Europa

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0