Un român a câștigat Liga Campionilor
April 3, 2024

Un român a câștigat Liga Campionilor

By
  • 8
  • 0

La doar 19 ani, Eduard Ionescu, component al echipei germane FC Saarbrücken, își trece în palmares cel mai râvnit trofeu la nivel de echipe de club.

Succes uriaș pentru Eduard Ionescu și tenisul de masă din România. Componentul lotului național a cucerit cel mai important trofeu intercluburi, Liga Campionilor, cu echipa germană FC Saarbrücken TT, după o finală incendiară cu Borussia Düsseldorf, scor 3-2.

Edi nu a evoluat în finala competiției, însă a adus un punct extrem de important pentru Saarbrücken în semifinala cu TTC Neu-Ulm. Ionescu a intrat al treilea la masa de joc și s-a impus în fața numărului 19 mondial, Quadri Aruna, scor 3-2 (4-11, 11-9, 11-7, 8-11, 6-5).

Un român a câștigat Liga Campionilor

„Am avut emoții foarte mari, mai ales că în ultimul meci coechipierul meu Darko Jorgic a fost condus și a salvat 2 mingii de meci. Când a reușit ultimul punct și am câștigat Liga a fost o eliberare pentru toată lumea, un sentiment de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Frizerul numit vicepreședinte al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, revocat din funcție după două zile

Next Post

15 tineri miliardari dezvăluie „secretul” succesului

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0