Un hotel scoate la licitaţie patul pe care a dormit Ronaldo
April 2, 2024

Un hotel scoate la licitaţie patul pe care a dormit Ronaldo

By
  • 10
  • 0

  • Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo.
  • Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el.
  • „Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul disputat pe 26 martie”.

Un hotel din Ljubljana va scoate la licitaţie în scopuri caritabile patul pe care a dormit starul fotbalului Cristiano Ronaldo săptămâna trecută. Prezenţa jucătorului portughez în capitala Sloveniei, unde a participat la un meci amical, a provocat „o adevărată Ronaldomania”.

Numeroşi fani au căutat să urmărească fiecare pas al fotbalistului în încercarea de a se apropia pentru a-i cere un autograf sau a face o fotografie cu el. „Vedeta şi-a dezamăgit fanii evitând acele încercări şi părăsind Slovenia la scurt timp după meciul…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gigi Becali, suspendare drastică după derapajul asupra arbitrului Cristina Trandafir

Next Post

Marcel Ciolacu: Concediile medicale sunt un venit. Pentru ce categorii este de acord cu eliminarea impozitării de 10%

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0