episod sau o resetare globală?
April 2, 2024

episod sau o resetare globală?

By
  • 7
  • 0

  • IT-iştii nu înţeleg că pandemia, prin „work from home“, a resetat piaţa muncii.
  • Modelul acum este să ai o echipă de bază, iar restul pot să îl angajezi de oriunde în această lume, unde este mai ieftin, a menţionat el.
  • IT-iştii nu înţeleg ce se întâmplă pe piaţă, continuă să creadă că sunt de neînlocuit, dar acest lucru începe să se schimbe.

Stagnarea din IT: episod sau o resetare globală? Piaţa de IT de la noi a început să stagneze, iar semnele sunt vizibile: nu mai sunt atât de multe proiecte venite din afară, iar companiile nu se mai aruncă la salarii ca în ultimii ani. Ion Sturza, preşedintele Fribourg Capital, spune pentru ZF că IT-ul devine un commodities, odată cu apariţia inteligenţei artificiale, iar IT-iştii din România vor fi printre victime.

IT-iştii nu înţeleg că pandemia, prin „work from home“, a resetat piaţa muncii, iar acum poţi să găseşti IT-işti cu salarii mult mai mici şi o productivitate mult mai mare la…

Citeşte mai mult

Prev Post

Poli Iași și-a tras ANTRENOR portughez! Tony da Silva a jucat în România

Next Post

10 ani a durat aprobarea, din parte autorităților SUA a exportului salamului de Sibiu produs la Bacău/ Anul trecut Cris-Tim a fost și el acreditat

post-bars

Leave a Comment