Cătălin Cîrstoiu, o nouă reacție după investigația HotNews: „Nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR”
April 2, 2024

Cătălin Cîrstoiu, o nouă reacție după investigația HotNews: „Nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR”

By
  • 10
  • 0

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat, marţi, în legătură cu averea sa, că el şi soţia sa au muncit „an de an, de dimineaţa până seara”, menţionând că toate criticile apărute în această privinţă reprezintă „nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei, pentru a denigra un om şi pentru a-i schimba gândurile”, potrivit Agerpres.

Cătălin CîrstoiuFoto: Inquam Photos / Saul Pop

Întrebat la B1 Tv în legătură cu averea sa despre care oponenţii spun că este trecută pe firme şi că provenienţa sa este discutabilă, Cătălin Cîrstoiu a spus că averea a făcut-o prin muncă.

„Este absolut de ajuns. Este o jignire instrumentată de strategii de campanie ai unora, iar eu şi soţia mea am muncit an de an, de dimineaţa până seara, cum cei care spun chestia asta n-au făcut-o. (…) Orice om care are nişte societăţi comerciale şi are o activitate…

Citeşte mai mult

Prev Post

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, candidata AUR la Primăria Sectorului 5 VIDEO

Next Post

Ambasadoarea SUA la NATO: Îl susţinem pe Mark Rutte. Prietenului nostru, Klaus Iohannis, toate cele bune

post-bars

Leave a Comment