Rusia plănuiește să revină asupra desemnării talibanilor ca organizație teroristă
April 1, 2024

Rusia plănuiește să revină asupra desemnării talibanilor ca organizație teroristă

By
  • 10
  • 0

Rusia ar avea în plan să elimine desemnarea talibanilor ca organizație teroristă, scrie Meduza, citată de The Kyiv Independent. O decizie finală va fi luată în viitorul apropiat de Kremlin.

talibaniFoto: JAVED TANVEER / AFP / Profimedia

Anunțul a venit în aceeași zi în care agenția de știri de stat rusă TASS a scris că talibanii au fost invitați să participe la „Rusia – Lumea Islamică: KazanForum”, programat pentru luna mai.

Zamir Kabulov de la Ministerul rus de Externe a declarat că Moscova a cooperat cu talibanii în chestiuni anti-terorism „în mod regulat”, adăugând: „Nu există informații speciale aici care să poată fi adăugate”.

Talibanii au emis o condamnare fermă a atacului terorist din 22 martie asupra Primăriei Crocus din Moscova, spunând că „condamnă în cei mai fermi termeni recentul atac terorist de la Moscova revendicat de Statul Islamic și îl consideră o încălcare flagrantă a tuturor standardelor…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cristian Popescu Piedone susține candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă, pentru Primăria Sectorului 2

Next Post

Chery Auto a început livrările sedanului electric Luxeed S7

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0