Cât dau americanii pe bomboanele de Paște
April 1, 2024

Cât dau americanii pe bomboanele de Paște

By
  • 9
  • 0

  • Pe lângă semnificația sa religioasă, sărbătoarea are multe tradiții pline de dulciuri.
  • Se așteaptă ca americanii să cheltuiască anul acesta 3,1 miliarde de dolari pe bomboane, potrivit unui raport WalletHub.

În SUA, tradițiile se învârt adesea în jurul slujbelor de la biserică, vânătorii de ouă de Paște și mesele în familie, așa că nu este de mirare că sărbătoarea ar veni cu un preț mare. WalletHub a publicat un raport despre proiecțiile privind cheltuielile de Paște pentru 2024, detaliind totul, de la cel mai scump iepuraș de ciocolată din lume până la câți bani vor fi cheltuiți pe hainele de primăvară.

WalletHub a raportat, de asemenea, că Paștele este cea mai populară zi în care americanii merg la biserică, ceea ce face din această sărbătoare o zi de mari donații. Această sumă este în scădere față de cei 192 de dolari pe persoană pe care WalletHub i-a proiectat în 2023, dar în ușoară creștere față de 2022, când…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gigi Becali NERVOS după ce FCSB s-a chinuit cu Farul

Next Post

Cătălin Predoiu: „Sunt convins că procesul de aderare la Schengen este ireversibil şi că realizarea lui completă nu poate întârzia prea mult”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0