Disneyland Paris evocă profituri uriașe în ciuda grevelor
March 30, 2024

Disneyland Paris evocă profituri uriașe în ciuda grevelor

By
  • 6
  • 0

  • Disneyland Paris generează un profit de 343,4 milioane de dolari pentru gigantul hollywoodian, în timp ce își consolidează afacerile în contextul în care încasările din box office sunt mai slabe.
  • Anul trecut, greviștii doreau o creștere salarială lunară de 217 dolari, precum și îmbunătățiri ale bonusului acordat personalului cu vechime în muncă.
  • Prețurile au crescut de la redeschiderea Disneyland Paris după pandemie, tarifele la hotelul de patru stele New York fiind mai mult decât duble.

Complexul de parcuri tematice Disney de la Paris a dat un impuls binevenit gigantului de la Hollywood, generând profituri și redevențe de 343,4 milioane de dolari în ciuda valului de greve din vara trecută, scrie The Guardian.

Vânzările de la Disneyland Paris – cea mai vizitată destinație turistică din Europa – au fost impulsionate la niveluri record de creșterea tarifelor la camere și de deschiderea unui loc construit în jurul filmelor de succes Marvel…

Citeşte mai mult

Prev Post

Simona Halep ratează participarea la Jocurile Olimpice. FRT anunță că ea nu va juca în întâlnirea cu Ucraina din Billie Jean King Cup

Next Post

Volodimir Zelenski acuză, în presa americană, că Kievul „a pierdut 6 luni” din cauza blocajului din Congres:`„Ucraina nu poate să fie o problemă politică între partide”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0