Fără miniștri în funcție pe lista pentru europarlamentare. Când e tranșat subiectul candidaturilor SURSE
March 12, 2024

Fără miniștri în funcție pe lista pentru europarlamentare. Când e tranșat subiectul candidaturilor SURSE

By
  • 13
  • 0

Coaliția formată din PSD și PNL nu va avea pe lista comună pentru europarlamentare niciun ministru care face parte din Guvernul Cioalcu, susțin surse politice pentru „Adevărul”.

Coaliția va închide subiectul europarlamentarelor săptămâna aceasta FOTO Arhivă

Cu toate că erau vehiculate mai multe nume de miniștri pentru alegerile europarlamentare, până la urmă pe lista pentru scrutinul din 9 iunie nu va mai fi niciun demnitar din echipa lui Marcel Ciolacu, susțin surse de la vârful Coaliției pentru „Adevărul”. 

Din partea PSD erau vehiculate nume Simona Bucura Oprescu (ministra Muncii) și Natalia Intotero (ministra Familiei), în timp ce Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a exprimat publica faptul că ar vrea să fie pe lista pentru europarlamentare. 

În schimb, din partea liberalilor fuseseră vehiculate nume ca Alina Gorghiu, ministra Justiției, și Luminița Odobescu, ministra Afacerilor Externe. 

Potrivit…

Citeşte mai mult

Prev Post

Gabriel Resources nu mai are fonduri să ne plătească

Next Post

Medvedev îl atacă din nou pe Macron, vulgar, în franceză, înaintea unei vizite a şefului statului francez la Kiev. „Să ia mai multe perechi de chiloţi! Va mirosi foarte puternic”

post-bars

Leave a Comment