Care sunt plăcerile interzise ale campionilor de la înot
March 12, 2024

Care sunt plăcerile interzise ale campionilor de la înot

By
  • 12
  • 0

Vlad Mihalache și Diana Stiger, doi dintre cei mai talentați tineri înotători români, au dezvăluit cum sărbătoresc victoriile.

Înotătorii sunt printre cei mai atenți sportivi când vine vorba de mâncare. Un lucru firesc, având în vedere efortul pe care îl fac la fiecare antrenament sau competiție, care trebuie susținut de o alimentație foarte bine dozată și calculată. Uneori, însă, după rezultate importante ei își permit să „calce strâmb”.

Vlad Mihalache și Diana Stiger sunt doi dintre cei mai valoroși tineri înotători români. Vlad este vicecampion european de juniori în proba de 200 m fluture, iar Diana este campioană la FOTE, în ștafeta de 4x100m liber. Amândoi au mărturisit cum sărbătoresc victoriile importante din natație.

Care sunt plăcerile interzise ale campionilor de la înot

Pentru Vlad, medalia de argint cucerită anul trecut la Europenele de juniori, a însemnat exact acel imbold că se află pe drumul cel…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Cristiano Ronaldo, ratare incredibilă: Al-Nassr, eliminată în sferturile Ligii Campionilor Asiei

Next Post

Mai ai zile de concediu? Află când le poți lua

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0