Tim Cook face toți banii la Apple. Ce avere are CEO-ul companiei
March 10, 2024

Tim Cook face toți banii la Apple. Ce avere are CEO-ul companiei

By
  • 9
  • 0

  • Averea lui Tim Cook este estimată la 2 miliarde USD.
  • Deține peste 3 milioane de acțiuni Apple.
  • A cerut un salariu mai mic în 2023.

Apple este cea mai valoroasă companie din lume prin deciziile unui om excepțional. Tim Cook, CEO-ul Apple, este în lumina reflectoarelor nu doar pentru rolul său, ci și pentru averea impresionantă. Cu un parcurs profesional remarcabil și decizii strategice, urmașul lui Steve Jobs a reușit să transforme compania și răsplata a fost pe măsură.

Cum a ajuns Tim Cook să dețină o avere de 2 miliarde de dolari?

Averea lui Tim Cook provine în mare parte din acțiunile Apple, companie al cărei CEO a devenit în 2011, cum s-ar spune din salariu. Șeful de la Apple avea 900 de mii de dolari salariu in 2012 și era cel mai bine plătit CEO din marile companii listate la bursă.

Pe lângă asta însă, cu peste 3 milioane de acțiuni și un rol cheie în dezvoltarea strategică a companiei, Cook a contribuit semnificativ la creșterea Apple. Drept…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO ​Zelenski anunţă că a vorbit o oră cu Macron şi îi dă o replică dură Papei: „Biserica este cu oamenii, în prima linie, şi nu la 2.500 de km distanţă, de unde să medieze virtual”

Next Post

Predoiu susține că aderarea completă la Schengen trebuie finalizată în 2024: Vom desfăşura o activitate politico-diplomatică permanentă

post-bars

Leave a Comment