Un analist din cadrul serviciilor de informații militare ale SUA, acuzat că a vândut secrete militare Chinei
March 7, 2024

Un analist din cadrul serviciilor de informații militare ale SUA, acuzat că a vândut secrete militare Chinei

By
  • 15
  • 0

Un analist al Centrului de Informații al Armatei americane a fost arestat joi, după ce a fost acuzat de conspirație pentru vânzarea de informații sensibile despre apărare Chinei, relatează Reuters.

vanzare de informatii militareFoto: Andrew Angelov / Alamy / Alamy / Profimedia

Procurorii federali l-au acuzat pe Korbein Schultz de conspirație pentru a dezvălui informații privind apărarea națională, export de articole de apărare și date tehnice și luare de mită a unui funcționar public, a declarat Departamentul de Justiție al SUA într-un comunicat de presă.

Schultz, care a fost arestat la Fort Campbell din Kentucky, a fost plătit cu aproximativ 42.000 de dolari pentru a oferi unei persoane despre care credea că locuia în Hong Kong informații despre planurile SUA în cazul în care Taiwanul ar fi fost supus unui atac militar, potrivit comunicatului.

Schultz a pus „profitul personal mai presus de securitatea poporului american”, a spus procurorul…

Citeşte mai mult

Prev Post

Ce nu s-a văzut la TV la Congresul PPE: voie bună, discursuri „pașnice“ și reticență față de șefa Comisiei Europene REPORTAJ

Next Post

Dănuț Lupu a fost ELIBERAT condiționat! Ce termen de supraveghere au stabilit magistrații

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0