Ciocolata ne topeşte portofelele
March 7, 2024

Ciocolata ne topeşte portofelele

By
  • 12
  • 0

  • Ciocolata este în acest sezon la mare căutare.
  • Europa joacă un rol major în vânzările de ciocolată şi a înregistrat o rată de creştere de 12,37% din 2020 până în 2023.
  • Ștefan Buraga are 26 de ani și în 2019 a deschis o ciocolaterie.

Limbajul ciocolatei este universal şi aceasta se găsește oriunde, de la supermarketuri, la benzinării şi până la magazinele ciocolatierilor artizanali. În perioada 14 februarie- 8 martie consumul ei atinge cifre imense la nivel mondial. Ștefan Buraga a deschis când avea 19 ani o ciocolaterie, iar pralinele pe care le produce devin tot mai neobișnuite.

Ștefan Buraga: „Cele mai neobișnuite praline pe care le am avut sunt cele sezoniere. Putem vorbi de o pralină cu colivă în perioada Paștelui. A existat și o pralină cu cozonac în perioada Crăciunului, iarăși prăjină cu turtă dulce sau cu vin fier.”

„În perioada 14 februarie – 24 februarie, nu sunt la același boom ca 1- 8 martie. Dacă de la 1-8 martie putem…

Citeşte mai mult

Prev Post

Simona Halep BENEFICIAZĂ de “înghețarea” clasamentului WTA?

Next Post

Ciolacu: Întâlnire „constructivă” cu Nehammer privind securitatea și gestionarea frontierelor, inclusiv cu Ungaria și Balcanii de Vest

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0