Cancelarul Austriei sfidează România în vizita sa la București: Sistemul Schengen nu poate fi extins
March 7, 2024

Cancelarul Austriei sfidează România în vizita sa la București: Sistemul Schengen nu poate fi extins

By
  • 14
  • 0

Cancelarul austriac, Karl Nehammer, a scris pe rețeaua X , după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, că „poziția Austriei rămâne clară și neschimbată” și că în prezent „sistemul Schengen nu funcționează”, așadar, „nu poate fi extins”.

Mesajul liderului de la Viena are loc după întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis. În discursul de la Congresul PPE, Karl Nehammer nu a atacat direct problematica Schengen.

Astăzi mă aflu la București la Congresul Partidului Popular European @EPP. Ne pregătim împreună pentru alegerile importante pentru Parlamentul European din iunie. O întâlnire cu președintele României @KlausIohannis a fost, de asemenea, în program. România este un partener important pentru Austria. Companiile noastre sunt puternic implicate în România și creează multe mii de locuri de muncă acolo. Mulți cetățeni români lucrează în profesii de îngrijire în Austria și sprijină persoanele care au…

Citeşte mai mult

Prev Post

Vorbesc unii despre recesiune. Trebuie să avem proprietatea termenilor. Despre ce recesiune vorbim, când consumul a crescut enorm, salariile cresc cu 15% …Cum să vorbeşti despre recesiune? (economist-șef)

Next Post

Simona Halep BENEFICIAZĂ de “înghețarea” clasamentului WTA?

post-bars

Leave a Comment