Sportiva care așteaptă anunțul oficial al calificării sale la Jocurile Olimpice de la Paris
February 29, 2024

Sportiva care așteaptă anunțul oficial al calificării sale la Jocurile Olimpice de la Paris

By
  • 13
  • 0

Halterofila Loredana Toma așteaptă luna aprilie pentru anunțul oficial al calificării sale la Jocurile Olimpice de la Paris. Sportiva vine după o perioadă extrem de grea, în care a vrut să renunțe la sport și s-a luptat cu depresia.

Loredana Toma, cea mai bună halterofilă din România, se pregătește pentru Jocurile Olimpice de la Paris, acolo unde, neoficial, e calificată, după ce a câștigat două medalii de aur la Campionatele Europene de la Sofia.

„Nu am avut o presiune în privința calificării, abia aștept sincer să se tragă linie în aprilie ca să fiu oficial calificată, iar mai apoi rămâne lupta pentru medalie”, a spus Loredana Toma.

Sportiva care așteaptă anunțul oficial al calificării sale la Jocurile Olimpice de la Paris: „Am plâns cât pentru o viață, dar m-am ridicat!”

La precedenta ediție a Jocurilor Olimpice, deși calificată și favorită numărul unu, tânăra nu a mai ajuns, dar nu din vina ei! În 2021, România a…

Citeşte mai mult

Prev Post

​VIDEO interviu. Europarlamentar român: Subiectul aderării României la Schengen și cu frontierele terestre poate fi redeschis mai degrabă spre finalul anului 2024

Next Post

Cum evoluează financiar România în 2024?

post-bars

Leave a Comment