Iubire pe tatami, de Dragobete. E cea mai frumoasă pereche din judo
February 24, 2024

Iubire pe tatami, de Dragobete. E cea mai frumoasă pereche din judo

By
  • 13
  • 0

Andrei și Roxana sunt cei doi judoka îndrăgostiți, care petrec sărbătoarea iubirii în stil românesc.

Andrei Anghel, medaliat cu bronz la Europeanul din Bosnia și Herțegovina și iubita sa, Roxana, s-au cunoscut la lotul național de judo, sunt împreună de 4 ani și pe lângă sportul de performanță. Tânăra dezvăluie că partenerul său este o fire romantică și de fiecare dată o surprinde cu gesturi frumoase.

La 20 de ani, Andrei Anghel, medaliat cu bronz la Europene și iubita lui, Roxana, fostă judoka de performanță, actuală antrenoare, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au cunoscut la lotul național de judo de la Cluj-Napoca.

Iubire pe tatami, de Dragobete. E cea mai frumoasă pereche din judo

„Suntem împreună de 4 ani, ne-am cunoscut datorită sportului. La început am fost cei mai buni prieteni, iar pe parcurs ne-am dat seama că avem foarte multe lucruri în comun și am ajuns să fim împreună”, a spus Roxana Oprea,…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Fermierii francezi furioși întră în târgul agricol de la Paris, înaintea vizitei lui Macron

Next Post

Simion, despre candidatul AUR la alegerile prezidențiale. Ce spune despre Dan Puric și Mircea Geoană: „N-a venit să ne caute”

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0