Gică Hagi și-a deschis o nouă AFACERE, alături de soția sa
February 20, 2024

Gică Hagi și-a deschis o nouă AFACERE, alături de soția sa

By
  • 13
  • 0

Gheorghe Hagi (58 de ani), managerul clubului de fotbal Farul Constanța, și-a deschis o firmă de publicitate cu sediul în București, iar soția sa, Marilena, a fost desamnată administrator în noua companie.

Noua firmă a lui Gică Hagi se numește HGH Company SRL și are sediul în sectorul 2 din București, fiind înregistrată la registrul comerțului pe 11 ianuarie 2024, potrivit Fanatik.

Domeniul ales de Hagi este unul de miliarde de euro, la nivel global. Gică a implicat-o și pe soția lui, care va fi administrator în firmă.

De altfel, Marilena Hagi are deja experiență în industria de publicitate, deoarece se ocupă și de administrarea unei societăți similare care este pe numele lui Ianis, fiul ei. Este vorba despre firma Future of the Game Company SRL, care a fost deschisă în 2020, iar în 2022 a avut un profit de aproape 230.000 de euro.

Iar Hagi gestionează mai multe societăți în prezent, deținând și 79,9% din acțiunile Farului, dar a…

Citeşte mai mult

Prev Post

Cinci persoane cu comportament suspect, oprite în centrul Capitalei. În maşina lor poliţiştii au descoperit săbii, cuţite şi bâte

Next Post

Există percepţia că unele companii profită de inflaţie

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0