A pozat în Playboy și acum joacă în România. „Este o experiență pe care o regret”
February 14, 2024

A pozat în Playboy și acum joacă în România. „Este o experiență pe care o regret”

By
  • 14
  • 0

Brazilianca Mariana Costa, noua achiziție a CSM București, este considerată una dintre cele mai frumoase voleibaliste din lume.

Campionatul intern feminin organizat de Federația Română de Volei a devenit din această iarnă mult mai frumos și mai valoros. CSM București a transferat o fostă campioană a Americii de Sud, brazilianca Mariana Costa. Aceasta e supranumită „Muza voleiului”, după ce, în urmă cu 12 ani, a făcut senzație pozând în revista Playboy.

Acum în vârstă de 37 de ani, Mariana a debutat deja în campionatul României, contribuind la victoria echipei sale cu 3-2 în fața campioanei României, Volei Alba Blaj. Sosită în București în urmă cu o lună, ea recunoaște că încă nu a apucat să viziteze Capitala.

A pozat în Playboy și acum joacă în România

„Încă nu am reșit să văd prea multe, pentru că n-am venit decât de o lună și am avut multe meciuri, multe antrenamente, n-a fost destul timp pentru a vizita orașul….

Citeşte mai mult

Prev Post

​Sesizarea USR privind legea care dezincriminează evaziunea sub un milion de euro, pe agenda CCR

Next Post

Șeful PNL Vâlcea e dispus să se alieze cu AUR, deși la centru partidul ia distanță de formațiunea lui Simion: Pentru victorie, toți împotriva PSD VIDEO

post-bars

Leave a Comment