Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale de Sport, își va anunța plecarea din Guvernul României. Va candida la alegerile europarlamentare.
February 13, 2024

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale de Sport, își va anunța plecarea din Guvernul României. Va candida la alegerile europarlamentare.

By
  • 15
  • 0

Elisabeta Lipă, președinta Agenției Naționale de Sport, își va anunța plecarea din Guvernul României. Fosta campioană va candida la alegerile europarlamentare.

Decizia a fost una luată în ultimele zile, iar surse politice susțin că fosta mare campioană va candida pe listele PSD. Mișcarea este una surprinzătoare, venind chiar în momentul în care ANS și COSR se pregătesc de Jocurile Olimpice de la Paris 2024, unde România preconizează să adune 6-8 medalii, conform președintelui COSR, Mihai Covaliu.

Din 2009 Elisabeta Lipă este președintele Federației Române de Canotaj. Din 2015 până în 2017 ea a fost ministrul Tineretului și Sportului în guvernul Dacian Cioloș. Elisabeta Lipă a fost numită în funcţia de președinte, cu rang de secretar de stat, al Agenției Naţionale pentru Sport, printr-o decizie a prim-ministrului Marcel Ciolacu pe 20 iunie 2023, scrie PROSPORT.

Alegerile pentru Parlamentul European în România vor avea loc pe data de…

Citeşte mai mult

Prev Post

Efectul „waterbed” după plafonarea adaosului comercial la alimentele de bază. Chirițoiu: Retailerii au crescut alte prețuri și câștigă ca înainte

Next Post

Investițiile României în inteligența artificială ating cifre record

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0