Cum vrea cea mai bună triatlonistă din România să se califice la JO
February 9, 2024

Cum vrea cea mai bună triatlonistă din România să se califice la JO

By
  • 15
  • 0

Cea mai bună triatlonistă din România se pregătește să plece la primul concurs, în Zimbabwe, pentru a acumula puncte care să o ducă la Jocurile Olimpice. Până să ajungă în Africa, frumoasa sportivă și-a făcut echipă și a alergat 21 de kilometri la un semimaraton, la București.

Cu 5 luni înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris, Antoanela Manac, cea mai bună triatlonistă din România are un singur gând.

„Îmi doresc ca în iulie să fiu la Paris! Este visul meu, pentru asta muncesc și pentru asta mă lupt în aceste momente. Cu acest gând m-am pregătit până acum, iar dorința este una foarte mare”, a spus Antoanela Manac, campioană națională la triatlon.

Sportiva susținută de Federația Română de Triatlon are nevoie de concursuri unde să acumuleze puncte care să o ducă la cea mai mare competiție sportivă din lume.

Antoanela Manac are în minte doar biletul de Paris

Ea a încheiat 2023 cu un bronz în Kenya și îl va începe pe 2024…

Citeşte mai mult

Prev Post

Soft medical revoluționar, achiziționat la Spitalul Regina Maria Cluj. Prof. dr. Nicolae Crișan: “Oferă o imagine clară despre boală și despre tratamentul cel mai potrivit”

Next Post

Etiopia vrea să interzică mașinile pe combustie

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0