Sportul Studențesc reapare. Anunțul fanilor echipei din Regie
February 8, 2024

Sportul Studențesc reapare. Anunțul fanilor echipei din Regie

By
  • 13
  • 0

Sportul Studențesc reapare în fotbalul românesc după o absență de șapte ani. În 2017 echipa a dispărut, dar suporterii au început, din 2021, să reconstruiască legendarul club din Regie. Totul e desfășoară sub numele: Asociația Suporterilor Sportul Studențesc.

Clubul împlinește 108 de existență peste câteva zile, iar fanii vor sărbători la stadionul din Regie, unde se anunță o prezență numeroasă.

Sportul a evoluat de trei ori în finala Cupei României, a fost vicecampioană a României în sezonul 1985 – 1986 și a „dat” campionatului golgheteri celebri, ca Marcel Coraș, Gică Hagi, Gigel Bucur sau Ionuț Mazilu.

Sportul Studențesc reapare. Anunțul fanilor echipei din Regie.

„Suporterii, chiar dacă n-au fost așa de mulți, s-au coagulat și, la momentul actual, în platformele sociale sunt deja mii de oameni care și-au dat interesul și au spus că Sportul a însemnat ceva pentru ei. Au zis că ne dorim din nou Sportul Studențesc…

Citeşte mai mult

Prev Post

VIDEO Primul mesaj public al prinţului William, după ce tatăl său, Regele Charles, a fost diagnosticat cu cancer

Next Post

Burger King oferă un premiu de 1 milion de dolari fanilor

post-bars

Leave a Comment


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/tmp) in Unknown on line 0