Nintendo Switch
February 6, 2024

Nintendo Switch

By
  • 19
  • 0

  • Nintendo și-a publicat rezultatele financiare trimestriale, dezvăluind că vânzările de Switch se ridică acum la 139,36 milioane de unități vândute.
  • După cum a raportat Bloomberg, președintele Nintendo a spus că Switch va rămâne „afacerea principală” a companiei în 2024.
  • Vânzările generale au scăzut cu 6% de la an la an, deși această scădere a fost mai mică decât se anticipase și nu este surprinzător.

Nintendo și-a publicat rezultatele financiare trimestriale, dezvăluind că vânzările de Switch se ridică acum la 139,36 milioane de unități vândute (la 31 decembrie 2023) de la lansarea sistemului în martie 2017, scrie Nintendo Life.

Aceasta este în creștere de la 132,46 milioane în noiembrie, iar Nintendo și-a ridicat previziunile atât pentru vânzările de hardware, cât și pentru profitul general pentru anul care urmează unui sezon de vacanță sănătos pentru companie.

După cum a raportat Bloomberg, la o conferință telefonică după…

Citeşte mai mult

Prev Post

Simona Halep a preferat un arbitru AMERICAN în procesul de la Lausanne. Campioana a refuzat un conațional. Care a fost motivul

Next Post

Flavia Boghiu, viceprimar USR al municipiului Brașov, urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu

post-bars

Leave a Comment